Neem nu je homeopathische druppeltjes alvast, want vandaag gaat het vooral over bier en Russische sabotage. Of fox news dat zeker even erg bezig is.

In Antwerpen loopt binnenkort een tyrannosaurus rex rond en hebben we het ook over zwaartekracht .
Onze favoriete kris organiseert de grote bier kwis en draagt achteraf ook nog een Bukowski gedicht voor, ”bier” genaamd.

LINKS:

Experts in de gezondheidszorg over homeopathie: ‘Bedrog in een potje’

Onlangs protesteerde de Vereniging tegen de Kwakzalverij tegen homeopathie. Om duidelijk te maken dat deze middelen niks doen, namen leden van die vereniging een overdosis aan homeopathische pillen in. Wat zijn homeopathische middelen en hoe risicovol is het slikken ervan?

Wie dronken wordt aangehouden, heeft voortaan meer rechten: medische bijstand, een maaltijd en niet meer automatisch in de cel

Wie aangehouden wordt voor openbare dronkenschap heeft voortaan officieel recht op onder meer medische bijstand, voldoende drinkwater, het gebruik van sanitaire voorzieningen en eventueel een maaltijd, al is dat laatste afhankelijk van het tijdstip. Dat is het gevolg van een wetsvoorstel van CD&V-Kamerlid Franky Demon waarvoor de Kamer unaniem het licht op groen heeft gezet.

abinbev 2.5X 

NOORDZEEPARK!

Nieuwe aanwijzingen voor Russische sabotage op zeebodem

Het schip de Admiraal Vladimirsky bracht mogelijk infrastructuur op de zeebodem in kaart voor sabotage, zeggen Scandinavische publieke omroepen.

The New York Times

Barbara Lynch, a Leading Boston Restaurateur, Is Accused of Workplace Abuse

The chef has spoken out against sexism and abuse, but many former cooks and staff members say she has verbally and physically harassed workers for decades.\

Fox News betaalt Dominion 717 miljoen euro en vermijdt zo pijnlijke rechtszaak

Er is een schikking getroffen in de lasterzaak tussen Fox News en Dominion Voting Systems. De nieuwszender keek aan tegen een schadeclaim van 1,6 miljard d…

TUCKER = YOURE FIRED!!!

Storm van verontwaardiging over AI-interview met Michael Schumacher

Het Duitse tijdschrift Die Aktuelle heeft wereldwijd voor grote consternatie gezorgd door publicatie van een ‘exclusief interview’ met Michael Schumacher,

Van Zwaartekracht naar Licht!!

Gravity can transform into light, mind-bending physics paper suggests | Live Science

The Nancy Grace Roman Space Telescope will ‘rewind’ the universe. Here’s how

The powerful space telescope will take a vastly wider look at the universe than Hubble or the James Webb Space Telescope, potentially helping to unravel pressing cosmic mysteries.

Met IceCube het spookdeeltje achterna | Kennismakers

Neutrino’s zijn, op fotonen na, de meest voorkomende deeltjes in het universum. Het neutrino-observatorium IceCube op de zuidpool spoort ze op!

120.000 euro per persoon: Frans bedrijf gaat ruimtereizen per luchtballon aanbiedenHet Franse bedrijf Zephalto wil vanaf 2025 ruimtereizen aanbieden per luchtballon. Het prijskaartje voor zo’n reis naar de stratosfeer begint vanaf 120.000… (54 kB)

Recordaantal atomen in superpositie gebracht

Natuurkundigen hebben een saffierkristal met biljarden atomen in een superpositie van quantumtoestanden gebracht.

Web Design Museum on Twitter

The very first video uploaded to YouTube

“Me at the zoo” by Jawed Karim on April 23, 2005.

YouTube archived version in 2006

Videobellen oplossing voor eenzame papegaaien

De dieren leerden hoe ze met achttien soortgenoten konden bellen. Ze werden daardoor vrolijker en leerden zelfs nieuwe gedrag.

Birds of a Feather Video-Flock Together: Design and Evaluation of an Agency-Based Parrot-to-Parro…

Met IceCube het spookdeeltje achterna | Kennismakers

Neutrino’s zijn, op fotonen na, de meest voorkomende deeltjes in het universum. Het neutrino-observatorium IceCube op de zuidpool spoort ze op! (136 kB)